Fors Design

NIC design

In een tijd waarin alles verandert, is het nog steeds mogelijk om een ​​stijl te schetsen voor de meest intieme ruimte in huis, de badkamer.
De studie van materie, de zoektocht naar een essentiële geometrie en pure volumes verkregen door een proces van aftrekken, vindt een nieuw expressief potentieel in unieke vormen, waar kleur wordt afgewisseld met de zuiverheid van wit.
Het zijn genereuze en gastvrije vormen die hun essentie, ogenschijnlijk natuurlijk en eenvoudig, overbrengen en je uitnodigen om een ​​archetypische wereld binnen te gaan. Het zijn originele objecten die persoonlijkheid, karakter, energie hebben en ruimte laten voor vrije interpretaties. Dit is de filosofie voor het creëren van elementen die op natuurlijke wijze in het dagelijks leven kunnen worden opgenomen.

NIC Design

Bij FORS Design presenteren we met trots NIC, een toonaangevend merk in natuursteen design. Als u op zoek bent naar unieke en authentieke interieurontwerpen met hoogwaardige natuursteen, dan biedt NIC de ideale keuze voor uw project.

NIC: Natuurlijke Schoonheid en Duurzaamheid

NIC staat bekend om zijn gebruik van natuursteen, dat de essentie van natuurlijke schoonheid en duurzaamheid vastlegt. Het merk biedt een uitgebreid assortiment natuurstenen producten, variërend van vloeren en wandbekleding tot meubels en decoratieve objecten. NIC-producten worden gekenmerkt door hun unieke texturen, kleuren en duurzaamheid. 

Natuursteen Design: Creëer Unieke Interieurs 

Bij FORS Design begrijpen we dat natuursteen design een unieke esthetiek aan interieurs kan toevoegen. NIC biedt een scala aan ontwerpmogelijkheden, van elegante marmeren vloeren tot robuuste leisteenwanden, waarmee u unieke interieurs kunt creëren die de tand des tijds doorstaan.

NIC in Nederland: Onze Partner voor Natuursteenontwerp

FORS Design is verheugd over de samenwerking met NIC in Nederland. Samen streven we ernaar om uw interieurwensen te vervullen met de authentieke natuursteenontwerpen van NIC. Onze ontwerpers werken nauw samen met NIC om op maat gemaakte natuursteenontwerpen te creëren die perfect passen bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Laat NIC uw Interieur Verrijken

Bij FORS Design geloven we in het verrijken van interieurs met natuurlijke elegantie. NIC biedt niet alleen natuursteen, maar ook designoplossingen die uw ruimte transformeren tot een oase van schoonheid en duurzaamheid. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte NIC-natuursteenoplossing te selecteren en te integreren in uw project.

Ontdek de wereld van NIC bij FORS Design en laat ons uw interieur verrijken met authentieke natuursteen.