Fors Design

Jacco Maris

Van niets iets maken. Het creëren van een maximaal ontwerp uit een minimale hoeveelheid materiaal…

Dit is het basisconcept dat, sinds 1994, ten grondslag ligt aan de ontwerpen van de lichtarmaturen van Jacco Maris. Het zijn stuk voor stuk unieke objecten die krachtige en spannende looks combineren met sierlijke harmonie en subtiele elegantie, en die stuk voor stuk vakkundig handgemaakt worden in onze eigen werkplaats.

Jacco Maris

Bij FORS Design introduceren we met trots Jacco Maris, een vooraanstaand merk op het gebied van verlichting en interieurdesign. Als u op zoek bent naar verlichting met artistieke schoonheid en een tijdloos ontwerp, dan biedt Jacco Maris de ideale keuze 

Jacco Maris: Meester van Creatieve Verlichting 

Jacco Maris is een Nederlands ontwerper die bekend staat om zijn unieke en innovatieve benadering van verlichting. Zijn assortiment omvat een uitgebreide selectie van wandlampen, hanglampen, plafondlampen en nog veel meer. Jacco Maris-producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden gekenmerkt door hun opvallende ontwerpen die zowel eigentijds als tijdloos zijn.

Verlichting: Kunst met Licht 

Bij FORS Design begrijpen we dat verlichting de sfeer van uw interieur kan transformeren. Jacco Maris biedt een scala aan ontwerpmogelijkheden, van minimalistische en moderne stijlen tot opvallende en kunstzinnige ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een wandlamp die een subtiele gloed verspreidt, of een hanglamp die het middelpunt van uw ruimte wordt, Jacco Maris heeft de verlichting die uw interieur verrijkt.

Jacco Maris in Nederland: Onze Partner voor Verlichtingsontwerp

FORS Design is verheugd over de samenwerking met Jacco Maris in Nederland. Samen streven we ernaar om uw verlichtingswensen te vervullen met de creatieve ontwerpen van Jacco Maris. Onze ontwerpers werken nauw samen met Jacco Maris om op maat gemaakte verlichtingsoplossingen te creëren die perfect passen bij uw stijl en behoeften.

Laat Jacco Maris uw Interieur Verlichten

Bij FORS Design geloven we dat verlichting een kunstvorm op zich is. Jacco Maris biedt niet alleen verlichting, maar ook kunst met licht. Onze getalenteerde ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte Jacco Maris-verlichtingsoplossing te selecteren en te integreren in uw project.

Ontdek de wereld van Jacco Maris bij FORS Design en laat ons uw interieur verlichten met verfijnde en kunstzinnige verlichtingsontwerpen.

PROJECTEN WAAR DIT MERK IS TOEGEPAST