2016-05-10
Tinello keukens 

Elke keuken van Tinello begint met een nieuw ontwerp. Soms gebaseerd op een materiaalcombinatie, een indeling of een stijl uit onze showroom of uit een eerder project, maar altijd zijn uw wensen en idee├źn de leidraad.

Onze meubelmakers zorgen ervoor dat het ontwerp exact tot in detail wordt uitgevoerd, waarna de schilders het geheel afwerken met een kleur, een tint en een textuur van uw keuze. Ze mengen zelf kleuren en ontwikkelen ook eigen systemen van verfopbouw.

Het eindresultaat is een unieke keuken die perfect bij u past.

Graag bevelen wij u voor een keuken op maat Tinello te Kaatsheuvel en Hilversum aan. 

www.Tinello.nl

2016-05-10
Het credo van parketzaak BVO Vloeren in Breda zegt het allemaal: zorgvuldig en met smaak uitgekozen houten vloeren zijn een beeldbepalend onderdeel van het interieur. Wij zijn er daarom op gericht onze klanten naar de voor hen juiste houten vloeren te begeleiden.

Bij BVO houten Vloeren vinden wij de kwaliteit en de gepassioneerde eigenaren staan garant voor hun natuurlijke product. Wij werken graag samen met Bas en Priscilla en zijn trots op de succesvolle samenwerking. 

2013-11-04
CKX architecten ontwerpt vanuit de visie dat architectuur een beleving moet zijn die alle zintuigen aanspreekt. Verhoudingen van volume's, ruimten die verschillen in afmeting, klank en lichtval. Dynamiek, openheid en zichtlijnen, binnen en buitenruimten die in elkaar overgaan.

Ons uitgangspunt is een evenwicht te zoeken tussen de wensen van de opdrachtgever, het bestemmingsplan en de artistieke vrijheid van de ontwerper.

CKX heeft als doel een ontwerp te realiseren dat zowel functioneel is als esthetische waarden bezit.
2017-02-07

een serieuse proffesionele bouwpartner die de door ons ontworpen stijlvolle badkamers met precisie uitvoert

2017-02-07

Hans Croes vervaardigt als interieurbouwer met grote precisie en detaillering onze ontwerpen van badkamermeubels, spiegels en wandkasten. Hans kan werken met oa hout, kunststof composiet en HPL. Daarnaast heeft hij een grote kennis over design hang- en sluitwerk, dat onze meubels compleet maakt.