Interieurontwerpster Kitty Mouwen te gast bij Fors Design

Kitty Mouwen interieurontwerpster

Denkt u ook wel eens; “Ik wil de indeling van de benedenverdieping helemaal anders, maar ik weet niet hoe” of “Ik heb zoveel woonwensen maar zo weinig plek om deze te realiseren”? Dat is heel herkenbaar! Het draait hierbij vaak om het gevoel dat er iets niet klopt aan de inrichting van uw huis maar u weet niet precies waar dat aan ligt. Laat staan dat u weet hoe u dit oplost.

U zoekt een frisse kijk en creatieve aanpak, zonder dat de praktische kant uit het oog wordt verloren. Maar... u zoekt geen eigenwijze interieurontwerper die zijn eigen zin doordramt. Nee, u bent op zoek naar iemand die goed luistert naar uw wensen en deze kan vertalen naar een indeling die perfect past bij u en uw leven. U zoekt naar een gewoon bijzonder creatief adviseur; Kitty Mouwen.

WERKWIJZE

Elk traject start met een vrijblijvend en oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en eisen geïnventariseerd en het wordt vaak direct duidelijk of er een klik is. We bespreken samen de mogelijkheden van een eventuele samenwerking. Aan de hand van dit gesprek volgt de offerte en na akkoord ga ik voor u aan de slag.

* Misschien is het een idee 6 mei tijdens de "Woonroute door Brabant" dit vrijblijvend en orienterend gesprek bij jullie te houden.
Geinteresseerde kunnen dan bestaande plannen, wensen/eisen en evt moodboard meenemen en met mij bespreken.