Bover ES lights Spanje

In 1996 richtte Joana Bover BOVER ES op in Barcelona. Na 20 jaar marktontwikkeling is wat begon als een schets op een servet geëvolueerd en uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in de hedendaagse verlichtingssector. Met een eigen dochteronderneming in de Verenigde Staten en een aanwezigheid in landen wereldwijd. 

Ondanks de voortdurende groei van het merk Bover es, is Joana Bover trouw gebleven aan haar oorspronkelijke visie. Ze gelooft in tijdloos design, in een commerciële lijn die de balans weet te behouden tussen kwaliteit en vorm, resulterend in een tijdloze stijl die zich zonder poespas aan de toekomst kan aanpassen.

Bover ES light wordt volledig in Barcelona geproduceerd en oefent volledige controle uit over de productieketen en is daardoor in staat om een ​​uitstekende kwaliteit en passende leveringstermijnen te garanderen om aan de marktbehoeften te voldoen.

Een andere onderscheidende factor van de Bover ES-collectie zijn de “BIG FORMATS”; grootschalige producten, ontworpen voor grote ruimtes die een hoge mate van comfort en lichtprestaties bieden zonder in te boeten aan goede technische voordelen die het onderhoud van lampen vergemakkelijken; essentiële kenmerken voor aanpassing aan contractprojecten.

nieuwsgierig naar meer verlichting?