Mutina Italy  design wand- en vloertegels 

De beste avonturen, of op zijn meest succesvolle, zijn het gevolg van omstandigheden: het einde van een verhaal is het begin van een ander.

Zo ook voor Mutina design tiles, die in 2006 een nieuwe weg is ingeslagen. Na dertig jaar van geschiedenis in de productie van ceramische tegels werd door een wind van verandering de koers van het bedrijf verlegd door te kiezen voor exclusieve ontwerpen en een op maat gemaakte design productie, die technologie met handgemaakte details combineert met uitdagende experimenten die de grenzen van de materialen opzoekt met onmisbare innovatie voor het waarborgen van een kwalitatief hoogwaardig product.

Deze nieuwe koers van Mutina sluit aan bij een nieuwe manier van kijken naar de rol van keramiek, die niet alleen toepasbaar zijn voor vloer of muur bekledingen, maar meer en meer als een integraal onderdeel van het interieur van een huis wordt beschouwd: een concept dat gedeeld wordt door de ontwerpers Patricia Urquiola, Hello Jongerius, Konstantin Grcic en vele meer..

nieuwsgierig naar meer tegels?

projecten waar dit merk is toegepast