Cea design rvs kranen Italy 

Cea design RVS kranen startte haar activiteiten op het gebied van hoogwaardig design, badkamer kranen en fittings in 2007 en werd al snel geprezen vanwege de uitgesproken vernieuwende stijl en vormen. Gekenmerkt door een sterk technologische inslag en een interesse in 're-interpretatie’ van producten of het ontwikkelen van nieuwe toegepaste vormen, onderscheid Cea design zich in de wereld van sanitair en inrichting.

Het bedrijf met een futuristische visie wordt nu steeds meer gezien als een belangrijk referentiepunt binnen de sector. Ervaringen uit het verleden en een specialisatie in de sectoren verwarming en sanitair hebben Cea design geholpen aan een algemeen erkend niveau van competentie in termen van design en technologische prognose. Producten die voortkomen uit de firma evoluerende knowhow en weerspiegelen alle verschillende typische thema's van de hedendaagse architectuur.

De twee oprichters van het bedrijf zijn Natalino Malasorti (productontwikkeling) en Roberta Bertacco (bedrijfsleiding). De volledige vorm van de afkorting 'CEA' is 'Centro Energie Alternative'. De naam was een heel belangrijke keuze tijdens de jaren ‘80, toen het bedrijf werd opgericht, zoals de identificatie van bronnen van 'alternatieve energie' nog geen primaire doelstelling vormde.

nieuwsgierig naar meer kranen?